{"product_id":"paraffingranulat-25kg","title":"Paraffingranulat 25kg","description":"\u003cdiv\u003e\u003cstrong\u003eParaffingranulat 25 kg\u003c\/strong\u003e\u003c\/div\u003e\n\u003cdiv\u003e\n\u003cul\u003e\n\u003cli\u003e\n\u003cstrong\u003eNamn\u003c\/strong\u003e: Paraffingranulat\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003e\n\u003cstrong\u003eCAS-nummer\u003c\/strong\u003e: 64742-51-4\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003e\n\u003cstrong\u003eEG-nummer\u003c\/strong\u003e: 265-154-5\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003e\n\u003cstrong\u003eUtseende\u003c\/strong\u003e: Vitt, vaxliknande granulat\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003e\n\u003cstrong\u003eNettovikt\u003c\/strong\u003e: 25 kg\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003e\n\u003cstrong\u003eRenhet\u003c\/strong\u003e: Hög renhet, speciellt raffinerad för kosmetiska och industriella tillämpningar\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003e\n\u003cstrong\u003eTillämpningar\u003c\/strong\u003e: Paraffingranulat används ofta vid tillverkning av ljus, som ingrediens i krämer, salvor och lotioner inom kosmetika samt i olika industriella tillämpningar som tillverkning av CD-skivor och DVD-skivor etc. används som konserveringsmedel för frukt, men också i livsmedelsindustrin som skyddande beläggning för vissa ostsorter. Paraffin används också i paraffinbehandling, som hjälper vid behandling av hudåkommor samt ledvärk och stelhet.\u003c\/li\u003e\n\u003c\/ul\u003e\n\u003cp\u003e\u003cstrong\u003eAnvändningsexempel:\u003c\/strong\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cul\u003e\n\u003cli\u003e\n\u003cp\u003e\u003cstrong\u003eTillverkning av ljus:\u003c\/strong\u003e Granulerat paraffin är en idealisk ingrediens för hemmatillverkning av ljus och säkerställer lång brinntid och en stabil låga.\u003c\/p\u003e\n\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003e\n\u003cp\u003e\u003cstrong\u003eKosmetika\u003c\/strong\u003e: Används som ingrediens i krämer och lotioner och bidrar till att göra huden mjukare och fuktig.\u003c\/p\u003e\n\u003c\/li\u003e\n\u003c\/ul\u003e\n\u003cul\u003e\n\u003cli\u003e\n\u003cstrong\u003eParaffinbehandling\u003c\/strong\u003e: Vid hand- och fotbehandlingar förbättrar det blodcirkulationen, lindrar led- och muskelvärk och förser huden med fukt.\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003e\n\u003cp\u003e\u003cstrong\u003eLivsmedelsindustrin och andra tillämpningar\u003c\/strong\u003e: Som konserveringsmedel för frukt och som skyddande hinna för ost säkerställer det långvarig färskhet och skydd mot skadliga yttre influenser.\u003c\/p\u003e\n\u003c\/li\u003e\n\u003c\/ul\u003e\n\u003cp\u003eParaffingranulat är en mångsidig produkt som är vida spridd både i hushåll och många industrisektorer. Dess enkla användning och mångsidiga egenskaper gör den till en uppskattad komponent i många produkter och processer.\u003c\/p\u003e\n\u003c\/div\u003e","brand":"Biolaboratorium","offers":[{"title":"Default Title","offer_id":47829354217820,"sku":"5905488102466","price":131.14,"currency_code":"EUR","in_stock":true}],"thumbnail_url":"\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/0693\/0491\/0119\/files\/e4812785b531ce687e7ea4228a73bf4b_kopia2.jpg?v=1745994465","url":"https:\/\/biolaboratoriuhot.com\/sv\/products\/paraffingranulat-25kg","provider":"Biolaboratorium","version":"1.0","type":"link"}